Harta Apelor a Moldovei este bazată pe contribuția organizațiilor obștești, companiilor private, instituțiilor publice, comunităților din Moldova și tuturor căroră le pasă de situația ecologică a resurselor aquatice în Republica Moldova.

Înseamă că și TU poți să faci contribuția la identificarea problemelor și soluțiilor pe această Harta, care ulterior va ajuta la rezolvarea acestor probleme și replicarea acestor soluții.

 

Pentru a adauga un punct de resurse aquatice, o problemă legată cu calitatea sau aprovizionarea apei sau o soluție implementată pe Harta Apelor a Moldovei, completează formularul de mai jos și apasă pe butonul ”Trimite”. Contribuția ta va fi pusă pe Hartă în timp de o săptămâna.

 

 

Required

Required

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

S-a trimis cu succes!

Required

Required

Required

Harta Apelor a Moldovei a fost dezvoltată de câtre Academia de Guvernare a Mediului din Moldova (MEGA) pe baza informației obținute de la organizația INQUA-Moldova și de la participanții Campionatului MEGA Impact. Designul este pregătit de câtre compania EvoMio.

Harta Apelor a Moldovei și Campionatul MEGA Impact sunt realizate în cadrul proiectului „MEGA Game: Îmbunătățirea guvernării de mediu în Republica Moldova prin intermediul platformei inovatoare de învățare on-line și colaborare în acțiuni ecologice” prin suportul programului „Consolidarea guvernării ecologice prin formarea capacităților organizațiilor non-guvernamentale (ONG)”, finanțat de Uniunea Europeană, Implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și livrat de Programul de Granturi Mici al Fondului Global de Mediu.

Photo credit: @ Gabriela Isac, 2015